An-Net Oy:n tarina

Anne Karholan ja An-Net Oy:n tarina

Eräänä kauniina marraskuun 1983 päivänä nuori iltalukiolainen asteli sisään Suomen Erikoismessut Oy:n ovesta. Siitä alkoi ura messujen ja näyttelyiden maailmassa. Lukioon tämä nuori Anne oli mennyt päätyäkseen psykiatriksi tai psykologisi, mutta tämä tapahtumamaailma veti kuitenkin puoleensa siinä määrin, että haaveet psykologiasta ja siihen liittyvistä muuttuivat kaupalliseen koulutukseen.

Anne Karhola työskenteli tässä tapahtumajärjestäjäyrityksessä vuoden 1995 loppuun asti ja perusti oman yrityksensä An-Net Oy:n vuoden 1996 alussa. An-Net Oy:n pääasiallinen toimiala oli tapahtumatuotanto. An-Net Oy on tuottanut monia eri tapahtumia, mm. Veronmaksajien Vero-tapahtumaa An-Net Oy tuotti vuodesta 1998 vuoteen 2020. An-Net Oy toteutti Hydrauliikka- ja Pneumatiikka messuja vuosina 2003 ja 2005 ja toimi yhteistyössä Suomen Messujen kanssa saman messutapahtuman toteuttamisessa 1999, 2002 sekä 2006. Aiemmin tätä tapahtumaa tuotti Suomen Erikoismessut, jonka kanssa Anne Karhola teki yhteistyötä 1995 loppuun asti. Yhteistyönä An-Net Oy on ollut toteuttamassa monia eri tapahtumia sekä Lahden messujen että Messukeskuksen kanssa. Tapahtumatuotanto on toteutettu Tapahtumanne aputoiminimen alla.

Niinhän siinä sitten kävi, että psykologia ja ihmissuhdeasiat veivät kuitenkin Annen ihmissuhdetyön puolelle. Psykologian opiskelu alkoi kaksituhattaluvun alussa. Tämä osa-alue vei Annen ja nykyään An-Net Oy tekee Aputoiminimien Tukenanne alla ihmissuhdetyötä. Tästä tarkemmin www.tukenanne.fi sivustolla.

Lisäksi An-Net Oy hoitaa edelleen pienten yhdistysten kirjapitoja ja muita hallinnollisia asioita. Myös pienet yritykset ovat tervetulleita palvelujen piiriin.